Смарт стартов пакет

  • Марка: Legrand / Netatmo
  • Кат. номер: 752996

перла,  Смарт стартов пакет,

Valena Allure with Netatmo,

2 години гаранция

  

 

 

Можете да свалите приложението Home+Control безплатно

 get it on appstoreget it on google play

 

*Инсталация на Стартов пакет, видео ТУК.

 

 

*Конфигуриране, виж видео ТУК.

480,00 лв. 408,00 лв.
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 408,00 лв.
Моля, изберете:
Подробно описание
Характеристики
Подробно описание

Смарт стартов пакет Home/Away+Gateway изход с контакт Шуко.

Използва се за дистанционно управление на дома (осветление, щори и електроуреди) чрез смартфон с инсталирано приложение Home + Control и/или гласово (чрез гласов асистент). Задължително трябва да се поръча за всяка свързана инсталация. Могат да се добавят допълнителен смарт пакет или отделни смарт продукти. Необходима е Wi-Fi връзка 2.4 GHz. Използва се за създаване на смарт инсталация.

Състои се от:

- 1 gateway с контакт 16 А, 3680 W макс. (със защита от пренапрежение). Съвместим с всякакви електроуреди или големи домакински уреди. Позволява измерване на моментното потребление или следене на дневна и месечна консумация. Изпраща известия (например в случай на токов удар, прекомерна консумация и др.). Свързване с автоматични клеми. Доставя се в комплект с двойна декоративна рамка и скоби. Може да се инсталира на мястото на съществуващ контакт в единична конзола с дълбочина 40 мм.

- 1 основен безжичен сценариен ключ "Излизам/Прибирам се" с предварително зададени сценарии, с възможност за персонализация в приложението Home + Control. Доставя се с батерия CR2032 3 V и 4 двойно лепящи ленти за фиксиране. LED индикация за изтощена батерия. Доставят се с поддържаща рамка, декоративна рамка и защитни капачки.

 

Каталог Valena Life/Allure/Netatmo

Каталог Valena Life/Alure/Netatmo

 

 

Характеристики
серия
Valena Allure with Netatmo
цвят
перла
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!