Знаете ли, че....

19 април 2022
Знаете ли, че....
Знаете ли, че красивото и функционалното не винаги е омайващо скъпо?
 
Класика с ефектен детайл - това е Серия Classia на италианския концерн Bticino от семейството на Legrand. Бял гланц и черен мат, допълнени от метален кант в злато, хром, никел... защото красотата се крие именно в малките детайли!
 

 

 

Модерна изчистена форма, определена от ясни очертания в контраст с деликатно заоблена повърхност.
16 декоративни рамки в перфектна хармония с 2 различни цвята на лицевия панел:

- бял гланц

- черен мат сатен

 

 

Богатството на серията се допълва от различни ефекти като метални кантове: златисти, хромирани, никелирани.

Уникална и цялостна модулна гама: функции в италиански и немски стандарт.

Възможност за различни комбинации.

 

 

 

 

Иновативна поддържаща рамка с възможност за регулиране, гарантиращо плътно прилепване към стената.
Лесен монтаж и демонтаж на механизма. Монтаж на поддържащата рамка с винт.

 

 

 

Монтаж на стена гис-картон


Тук вложката на поддържащата рамка се маха, за да се гарантира перфектно подравняване на декоративната рамка и механизмите монтирани в стената.

 

 

 

Метална част


Придава допълнителна здравина на поддържащата рамка. Метални отвори за по-добро фиксиране на винтовете.

 

 

 

Монтаж на поддържаща рамка със скоби

 

Уверете се, че конзолите ви са подходящи за монтаж на поддържаща рамка със скоби, в случай че няма възможност за използване на поддържаща рамка с винт. При необходимост можете да махнете скобите и да фиксирате поддържащата рамка с винтове.

 

 

Серия Classia e решена в италиански и немски стандарт.

 
 
Перфектно подравняване благодарение на самоподравняваща се система за фиксиране на поддържащите рамки една към друга. Високоустойчив материал.
 
 
 
 
А най-хубавото е, че когато правите жилището си за първи път и бюджета изведнъж се оказва многократно надхвърлен, то със серия Classia можете да се възползвате с надграждане в бъдеще до смарт Classia с Netatmo. Така домът ви постепенно може да стане умен, без излишно окабеляване, без излишни драми.
 
 

Разклонител за мултимедийна зона, 4X2P защита Специален дизайн за перфектно вписване в мултимедийната зона и организиране на кабелите. Разклонителят за TV зона ви позволява да включите и захраните до 8 устройства и да организирате кабелите. Вашата мултимедийна зона никога не е била така добре организирана! Разклонителят може да защити цялото ви мултимедийно оборудване от мълнии благодарение на интегрираната си защита от пренапрежение.

прочети още

Идеалното решение за спалня или зони за почивка от Legrand. Адапторът има два 2x2P контакта отдолу и USB Тип A и USB Тип C от страни, както и стойка за смартфон.

прочети още

Просто, интуитивно, без да се натрапват в личния ти живот, продуктите за сигурност на Netatmo ти помагат да поемеш пълен контрол над дома си! С умната вътрешна камера например получаваш сигнали в реално време на телефона в случай на нарушител в твоя дом. А вграденото лицево разпознаване гарантира личната неприкосновеност на семейството и дава възможност да деактивираш видеозаписите и известията за своите близки!

прочети още