Знаете ли, че....

19 април 2022
Знаете ли, че....
Знаете ли, че красивото и функционалното не винаги е омайващо скъпо?
 
Класика с ефектен детайл - това е Серия Classia на италианския концерн Bticino от семейството на Legrand. Бял гланц и черен мат, допълнени от метален кант в злато, хром, никел... защото красотата се крие именно в малките детайли!
 

 

 

Модерна изчистена форма, определена от ясни очертания в контраст с деликатно заоблена повърхност.
16 декоративни рамки в перфектна хармония с 2 различни цвята на лицевия панел:

- бял гланц

- черен мат сатен

 

 

Богатството на серията се допълва от различни ефекти като метални кантове: златисти, хромирани, никелирани.

Уникална и цялостна модулна гама: функции в италиански и немски стандарт.

Възможност за различни комбинации.

 

 

 

 

Иновативна поддържаща рамка с възможност за регулиране, гарантиращо плътно прилепване към стената.
Лесен монтаж и демонтаж на механизма. Монтаж на поддържащата рамка с винт.

 

 

 

Монтаж на стена гис-картон


Тук вложката на поддържащата рамка се маха, за да се гарантира перфектно подравняване на декоративната рамка и механизмите монтирани в стената.

 

 

 

Метална част


Придава допълнителна здравина на поддържащата рамка. Метални отвори за по-добро фиксиране на винтовете.

 

 

 

Монтаж на поддържаща рамка със скоби

 

Уверете се, че конзолите ви са подходящи за монтаж на поддържаща рамка със скоби, в случай че няма възможност за използване на поддържаща рамка с винт. При необходимост можете да махнете скобите и да фиксирате поддържащата рамка с винтове.

 

 

Серия Classia e решена в италиански и немски стандарт.

 
 
Перфектно подравняване благодарение на самоподравняваща се система за фиксиране на поддържащите рамки една към друга. Високоустойчив материал.
 
 
 
 
А най-хубавото е, че когато правите жилището си за първи път и бюджета изведнъж се оказва многократно надхвърлен, то със серия Classia можете да се възползвате с надграждане в бъдеще до смарт Classia с Netatmo. Така домът ви постепенно може да стане умен, без излишно окабеляване, без излишни драми.
 
 

Просто, интуитивно, без да се натрапват в личния ти живот, продуктите за сигурност на Netatmo ти помагат да поемеш пълен контрол над дома си! С умната вътрешна камера например получаваш сигнали в реално време на телефона в случай на нарушител в твоя дом. А вграденото лицево разпознаване гарантира личната неприкосновеност на семейството и дава възможност да деактивираш видеозаписите и известията за своите близки!

прочети още

БулСмарт организира разпродажба на разклонители, щепсели и адаптори с марка Legrand до 27 март 2023. По същото време можете да се възползвате и от 15% отстъпка за различни смарт продукти Netatmo и Bticino.

прочети още

От днес до неделя цените са "смарт" в БулСмарт! Вземете дo 35% отстъпка за десетки продукти, които ще улеснят Вашето ежедневие.

прочети още